Çardak İlçe Müftülüğü, üniversite öğrencilerine yönelik çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Bu kapsamda İlçe Gençlik Koordinatörlüğünce üniversite öğrencilerine yönelik kahvaltı programı düzenlendi.

Programa Çardak Kaymakamı Ökkeş Furkan Karakurt, Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, İlçe Müftü Vekili Sinan Yılmaz, Pamukkale Üniversitesi Çardak Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu Müdür yardımcıları, öğretim görevlileri, öğrenciler ve din görevlileri katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Kaymakam Karakurt, gençliğin önemine işaret ederek, "Gençliğimizin beklentilerine daima cevap vermeye çalışacağız. Elbette sorunlarınız, sorunlarımızdır. Gençliğin geleceğimizin teminatı olduğunu bilerek, maddi ve manevi yönden donanımlı, vatanını ve milletini seven faydalı birer fert olmaları için gerekenleri yapmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Gençliğimizden ve geleceğimizden ümitliyiz." dedi.

İlçe Müftü Vekili Yılmaz ise gençlere yönelik düzenlenen etkinliklerin devam edeceğini belirterek şunları söyledi:

"Gençlik bizim en önemli değerlerimizdendir. Özellikle son zamanlarda İlçe Müftülüğü olarak gençlik aktivitelerinin üzerinde önemle duruyoruz. Her alanda her zaman siz gençlerin yanında olmaya gayret ediyoruz. Ümidimiz ve geleceğimiz sizlersiniz. Herhangi bir ihtiyacınız durumunda her zaman ve her daim açığız. Yardımcı olabileceğimiz durumlar olduğunda rahatlıkla bize ulaşabilir, ziyaret edebilirsiniz."

Editör: Mehmet Çalışkan