Diyanet İşleri Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğinde hazırlanan "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" adlı proje, Denizli Merkezefendi ilçesinde hayata geçirildi.

Proje kapsamında Merkezefendi Müftülüğü Bilal Arslan Diyanet Gençlik Merkezi'nde çeşitli etkinliklere katılan ortaokul öğrencileri, bu kez iftar programında bir araya geldi.

Merkezefendi Müftülüğünce düzenlenen iftar programında gençler ve aileleriyle birlikte orucunu açan Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık, “Diyanet Gençlik merkezleri ve ortaokullar arasında yürütülen bu proje, Türkiye’de Denizli’nin de içinde olduğu 48 ilimizde, Denizli’de ise Merkezefendi, Pamukkale ve Tavas ilçelerimizde yürütülmektedir. Camilerimizin gölgesinde gençlerimizle buluşabilmek için, gençlerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı yetişmelerine katkı sağlamak için bizler gençlik merkezlerimizin sayılarını artırmak için çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Merkezefendi Müftüsü Talat Özmet ise “Sizleri bu güzel mekanda ağırlamak bizler için onurdur. İnşallah proje kapsamında daha güzel programlarda da buluşacağız. Bu güzel programların gerçekleşmesinde emeği geçen tüm personelimize, buraya gelen siz kıymetli velilerimize ve kıymetli gençlere, projenin paydaş kurumlarının çalışanlarına, tüm programlarımızda bizlere her zaman destek veren Denizli Müftümüz Mehmet Aşık’a çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan