4-7 yaş ‘Suffa’ grubu öğrenim döneminin sona ermesi münasebetiyle camide düzenlenen merasimde, minikler eğlenceli anlar yaşadı.

Din görevlisi ve eğitmen Hava Öztürk’ün yetiştirdiği minik ‘Suffa’ grubu, yıl içerisinde öğrendiklerini velileriyle paylaştı.

Çocuklara başarı belgesi ve hediyelerin verildiği merasimin sonunda din görevlisi Öztürk, “Çocuklarımızla bir yıl boyunca çalıştık, öğrendik, aynı zamanda okula hazırlandık. Bir yıl boyunca bizlerden desteklerini esirgemeyen başta dernek yönetimine ve velilere teşekkür ediyorum“ dedi.

Yeni dönemde de eğitim programlarının bütün yaş gruplarına yönelik devam edeceğini ifade eden Öztürk şöyle devam etti: “Çocuklarımızla dönem sonunda düzenlediğimiz merasimler de gelenek haline geldi. Derslerimizle çocuklarımızın geliştirdiğini, bundan dolayı okul hayatlarında da başarılı olduklarını düşünüyorum. Verilen karneler sayesinde onların her alanda öğrenim motivasyonunun arttığına inanıyorum. Önümüzdeki dönemde çocuklarımıza okul hayatlarında başarılar diliyorum.”
 

Editör: Mehmet Çalışkan