Denizli Merkezefendi İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Merkezefendi Şubesi iş birliğinde, hayırsever ve din görevlerinin katkılarıyla hazırlanan 550 adet "İyilik Paketi" için "Dağıtım Töreni" düzenlendi.

Tören, Merkezefendi 3. Sanayi Camii bahçesinde koronavirüs tedbirleri eşliğinde gerçekleştirildi.

Törende konuşan İl Müftüsü Mehmet Aşık, "Türkiye Diyanet Vakfımız başta ülkemiz olmak üzere, dünyanın dört bir yanında, mazlum ve mağdur coğrafyalarda yaptığı çalışmalarla din, dil, renk ve cinsiyet ayrımı yapmadan mazluma umut olmaktadır. Necip milletimizin Vakfımıza emanet ettiği fitre, zekât ve kurban gibi bağışları, ihsan şuuru ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın mutluluğu ve huzurunu yaşıyoruz." dedi.

İl Müftüsü Aşık, "Koranavirüs salgını, insanoğlunun yaşadığı en büyük salgınlardan ve bu bir imtihan. Bu imtihanı en güzel bir şekilde geçirmemiz ve imtihanı kazanarak hayra dönüştürmemiz gerekiyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın duaları sayesinde, yaşadığımız şu zor günlerden bir an evvel kurtulmayı Cenab-ı Hakk nasip etsin." diye konuştu.

Kampanyaya destek veren hayırseverlere, esnafa, İl-İlçe müftülük personeline ve din görevlilerine teşekkür eden Aşık, "Din görevlilerimiz, Kur'an kursu öğreticilerimiz, ilçe gençlik koordinatörlüğü personelimizin gayretleri ve en önemlisi hayırseverlerimizin maddi katkılarıyla hazırlanan 550 adet 'İyilik Paketi', bugün ihtiyaç sahipleriyle buluşacak." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan