Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık ile eşi, kızları ve damadı, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen vekaletle kurban organizasyonuna destek oldular.

İl Müftüsü Mehmet Aşık ile eşi Hamiyet Aşık, kızları ve damadı, Türkiye Diyanet Vakfı Denizli Şubesine kurban bağışında bulundular.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliği ile 28 yıldır mazlum ve mağdur coğrafyalar için vekaletle kurban kesim programı düzenlendiğini belirten İl Müftüsü Mehmet Aşık, "Başkanlığımızın ve Vakfımızın düzenlediği 'Vekaletle Kurban Organizasyonu' kapsamında çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu hayır yarışında milletimize rehberlik etmek için Aşık ailesi olarak biz de yerimizi aldık. Başta kendi kurbanım olmak üzere eşim, kızlarım ve damadımın verdiği kurban vekaletleri ile "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" kampanyasına katılarak destek olduk." dedi.

İmkanı olan herkesi Türkiye Diyanet Vakfının vekaletle kurban organizasyonuna destek olmaya davet eden Müftü Aşık, "Necip milletimizin bizlere emanet ettiği kurbanlarını hem yurt içinde hem de yurt dışında mazlum ve mağdur coğrafyalarda yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Yurt içi 975 TL, yurt dışı ise 825 TL’ye vekaletle kurban bağışı yapılabilir. Hiç bilmediğimiz ülkelerde, tanımadığımız insanlara bağışçılarımızdan bir selam, bir kurban eti götürüyoruz. Vekaletle kurban organizasyonumuz sayesinde, aziz milletimizin yardımlarını muhtaçlara ulaştırarak gönül köprüleri kuruyoruz." ifadelerini kullandı.

Valilik çalışanlarından TDV’ye kurban bağışı

Öte yandan Denizli Valiliği Özel Kalem Müdürü Yiğit Kamil Toksoy ve Özel Kalem Müdürlüğü çalışanları, Türkiye Diyanet Vakfına vekalet yoluyla kurban bağışında bulundular.

Bağışları Türkiye Diyanet Vakfı adına kabul eden TDV Denizli Şubesi Başkanı ve İl Müftüsü Mehmet Aşık, Valilik çalışanlarına teşekkür ederek bağış makbuzlarını takdim etti.

Editör: Mehmet Çalışkan