Diyanet İşleri Başkanlığınca Kur’an kursu öğrencilerine yönelik düzenlenen "Hafızlık Yarışması Ege Bölge Finali" Denizli’de gerçekleştirildi.

Denizli İl Müftülüğü ev sahipliğinde kız ve erkek olmak üzere iki ayrı kategoride gerçekleştirilen yarışmada illerinde birinci olan hafızlar bölge birinciliği için ter döktü.

Komisyon üyelerinin değerlendirmesi sonucu erkekler kategorisinde yarışmaya Manisa ilini temsilen katılan Akhisar İlçe Müftülüğüne bağlı Hilaliye Kur'an Kursu öğrencisi Mehmet Can Çiçek, kızlar kategorisinde ise Afyon Şuhut İlçe Müftülüğüne bağlı Emine Erdoğan Kız Kur'an Kursu öğrencisi Meryem Adırbelli bölge birincisi oldu.

Yarışmada dereceye giren öğrencileri tebrik eden Denizli İl Müftü Vekili Ramazan Özgün Türkmen, “Ailelerinden, emeği geçen hocalarından Allah razı olsun. Yavrularımızın Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerimin tamamını ezberlemesi ve gerçekleştirilen yarışmada 1. olması bizleri de çok mutlu etti. Türkiye finallerinde Ege Bölgesini temsil edecek olan hafız öğrencimize başarılar diler, en iyi dereceyi almasını yüce Rabbimden niyaz ederim.” şeklinde konuştu.

Editör: Mehmet Çalışkan