Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı koordinesinde, il ve ilçe müftülükleri ile Türkiye Diyanet Vakfı şubeleri, Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi ailelerin umudu oldu.

Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Tavas İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Tavas Şubesi iş birliğinde hazırlanan Ramazan yardımları, din görevlileri ve TDV gönüllülerince ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı

Tavas İlçe Müftüsü Metin Çelebi; “Tavas İlçe Müftülüğü ve TDV Tavas Şubesi iş birliği ile İlçemiz genelinde ihtiyaç sahibi olan dul, yetim, öksüz, engelli, kimsesiz vatandaşlarımıza ve mülteci kardeşlerimize bir nebze yardımcı olabilmek, şu zor günlerde ve mübarek Ramazan ayı içinde kardeşlerimizi de sevindirebilmek amacıyla çalışmalar yaptık. Başta Müftülük personelimizin katkı ve çalışmalarıyla hayırsever vatandaşlarımızın yardımları neticesinde; ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 362 adet yardım kolisi, 50 adet alışveriş kartı ve bir miktar nakit yardım ulaştırdık." dedi.

Müftü Çelebi; "Halkımızın Müftülük ve Vakfımıza olan teveccüh ve itimadı bizleri son derece memnun etmiştir. Halkımızdan gelen zekât, fitre, fidye, koli bedeli vb. yardımların yine vatandaşlarımızdan muhtaç kişilere ulaştırılması, halkımız nezdinde de memnuniyetle karşılanmıştır." ifadelerini kullandı.

Editör: Mehmet Çalışkan