Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde sürdürülen “Ramazan Buluşmaları” kapsamında, Denizli İl Müftülüğü çok sayıda etkinlik düzenledi.

Denizli Müftülüğünce düzenlenen programlara, Diyanet İşleri Başkanlığı Döner Sermaye İşletme Müdürü Bünyamin Kahraman ile Başkanlık Müşaviri Adem Erkul konuşmacı olarak katıldı. 

İl Müftüsü Mehmet Aşık ile birlikte Denizli Valisi Hasan Karahan’ı ziyaret eden heyet, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın selamını ileterek ramazan ayında yapılan hizmetler konusunda Vali Karahan'a bilgi verdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ramazan ayı münasebetiyle oluşturulan irşat ekibi olarak Denizli’de bulunduklarını ifade eden Döner Sermaye İşletme Müdürü Bünyamin Kahraman, camilerdeki vaaz ve irşat faaliyetlerinin yanı sıra ulusal-yerel radyo ve televizyonlarda düzenlenen yayınlara katıldıklarını söyledi.

İl Müftüsü Mehmet Aşık ise “Diyanet İşleri Başkanlığımız 2019 yılı Ramazan ayı temasını 'Ramazan ve İnfak' olarak belirledi. Bu tema çerçevesinde ilimizde ramazan ayında planlanan programlar yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu ayda yapılan vaaz u nasihatler, cemaatle kılınan beş vakit namaz ve teravih namazları, okunan mukabeleler, camilerimizin kadın erkek, küçük büyük tüm mümin kardeşlerimizle şenlenmesine vesile oluyor.” dedi.

İrşat ekibi, ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Delikliçınar Yeni Cami ile Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii başta olmak üzere çok sayıda camide düzenlenen programlara katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan