Denizli İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce organize edlen "Gençlik Çalıştayı" Bereketli İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Çalıştaya İl Müftü Yardımcısı Hamide Belgrat, Merkezefendi İlçe Müftüsü Talat Özmet, Pamukkale İlçe Müftüsü Nihat Sevil, il gençlik koordinatörleri, ilçe gençlik koordinatörleri ve din görevlileri katıldı.

Çalıştay sabah ve öğle oturumu olmak üzere iki oturumda gerçekleştirildi

Programda konuşan İl Müftü Yardımcısı Hamide Belgrat, şunları kaydetti:

"Manevi rehberler, gençlik koordinatörleri ve okul temsilcilerinin koordineli bir şekilde çalışmalarına hız verilmelidir. Gençliği milli ve manevi duygularla donatmak için manevi rehberlerin ve gençlik koordinatörlerinin çok çalışması gerekiyor. Müftülüğümüz gençlik koordinatörlüğü bünyesinde il ve ilçelerde yapılacak etkinliklerin bir yıllık planlamasını yaptık. İl Müftülüğümüz ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün birlikte yürüttüğü ‘Gençler Değerleriyle Buluşuyor’ projesi mayıs sonuna kadar devam edecek." 

Program il gençlik koordinatörlüğünün hazırladığı, “Gençlik koordinatörlüğü nedir? Yaptıklarımız ve yapacaklarımız!” konulu sunum ile devam etti.

Çalıştayın öğleden sonraki oturumunda Pamukkale Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Ürkmez "Hadis İnkârcılığı ve Hadis’in Kaynaklığı" konulu konferans verdi.

Editör: Mehmet Çalışkan