Koronavirüs salgınından etkilenen ailelere destek olmak amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın ise "Maaşını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" çağrısıyla destek verdiği yardım kampanyasına destek çığ gibi büyüyor.

Çorum’da Milli Dayanışma Kampanyası'na destek olmak isteyen Mahmut Esat Durmuş isimli bir öğrenci, yaz tatili için biriktirdiği paraları “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına bağışladı.

Din görevlisi olan babasıyla beraber Çorum İl Müftülüğünü ziyaret eden Durmuş, kumbarasındaki paraları İl Müftüsü Muharrem Biçer'e teslim etti.

Durmuş'un yaz tatili için biriktirdiği harçlıklarını "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyası çerçevesinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere kabul eden İl Müftüsü Biçer, bu anlamlı bağıştan dolayı Durmuş'u ve ailesini tebrik ederek şöyşe konuştu:

"Yaşları küçük ama kalpleri kocaman bir geleceğimiz var bizim. Bu bağışlar gösteriyor ki 7’den 70’e yardımseverlikte yarışıyoruz. Allah'a (c.c.) hamdolsun ki geleceğimiz umut vadediyor.” 

Editör: Mehmet Çalışkan