Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, İl Müftülüğüne bağlı Şehit Ali Karslı 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri ile buluştu.

Çocuklarla yakından ilgilenen Vali Çiftçi, "Diyanet İşleri Başkanlığımızın güzel ve isabetli hizmetlerinden biri olan 4-6 yaş Kur’an kurslarında çocuklarımıza gayet kaliteli bir eğitim veriliyor. Allah ve Peygamber sevgisi küçük yaşta öğretiliyor. Bugün şahit olduğum tablo, geleceğimiz adına beni oldukça umutlandırdı, mutlu etti. Diyanet'imize şükranlarımızı sunarız." dedi.

Ziyarette İl Müftüsü Muharrem Biçer de hazır bulundu.

Kur'an kursu inşaatında inceleme

Öte yandan Çorum Valisi Çiftçi, İl Müftülüğünce yapımı devam eden Bölge Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursu inşaatında incelemelerde bulundu.

İl Müftüsü Muharrem Biçer'den bilgi alan Vali Çiftçi, "Çorum'da yapımı tamamlanan ve yakın bir tarihte hizmete açılacak olan 160 kişilik yatılı kız Kur’an kursunu bugün müftümüzle birlikte inceledik. Çorum Belediyemizin başlattığı, daha sonra Müftülüğümüz tarafından kısa sürede tamamlanan Kur'an kursu binası, son derece modern ve ihtişamlı. Yapımında ve çevre düzenleme çalışmalarında katkılarını esirgemeyen Belediyemize, inşaatı devraldıktan sonra kısa sürede eksiklikleri tamamlayan ve açılışa hazır hale getiren Müftülüğümüze ve bağışlarıyla bu esere hayat veren kadirşinas Çorum halkına teşekkürü bir borç bilirim. Çorum'a çok yakıştı." diye konuştu.

Editör: Mehmet Çalışkan