Koronavirüs salgını nedeniyle uzun süredir eğitimlerini uzaktan sürdüren üniversite öğrencileri, aşılama sürecinin hızlanmasıyla birlikte Eylül ayında kampüslere dönmeye hazırlanıyor.

Üniversite öğrencileri kampüse dönmeye hazırlanırken, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) yükseköğrenim yurtları da yeni eğitim-öğretim döneminde misafirlerini bekliyor.

Bu kapsamda TDV Çorum Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu hazırlıklarını tamamladı.

Diyanet Haber'e açıklamalarda bulunan yurt yönetim memuru Mücahit Beşikçi, "Türkiye Diyanet Vakfı, gençlerin geleceğe hazırlanması amacıyla yükseköğrenim kız ve erkek öğrencilerine barınma hizmet sunmaktadır. Ülkemizin 32 ilinde 33’ü kız, 15’i erkek olmak üzere toplam 48 üniversite öğrenci yurdu bulunuyor. Toplamda 9 bin 922 öğrenci kapasitesine sahip olan yurtlarda öğrencilere güvenilir ve kaliteli bir ortam, 7/24 internet hizmeti, sağlıklı ve lezzetli yemek menüleri, kolay ödeme seçenekleri ile huzurlu bir ortam sunuluyor. Ayrıca öğrencilerin ilmi, fikri, sosyal, bedensel ve sanatsal gelişimlerini desteklemek amacıyla kurs ve atölye çalışmaları, manevi programlar, sportif faaliyetler, geziler ve kamplar düzenleniyor." dedi.

Yeni dönem kayıtları başladı

Çorum'da bulunan TDV yurtları hakkında bilgi veren TDV Çorum Kız Öğrenci Yurt Müdürü Gülçin Beşikçi ise "Yurtlarımız 2018 yılından beri Çorum'da hizmet veryor. Kız ve erkek öğrenci yurtlarımız güven ve emniyetin gölgesinde, insan merkezli yönetim anlayışı ile Hitit Üniversitesi öğrencilerini heyecanla bekliyor. 2021-2022 eğitim-öğretim yılı için kayıtlarımız başladı. Diyanet ve TDV personeli ile TDV işletme ve iştiraklerinde çalışanların çocuklarına personel indirimi uygulanıyor. Ayrıca kardeş indirimi ve peşin ödeme indirimlerimiz de mevcut. Öğrenciler ve veliler, başvuru ve detaylı bilgi için www.tdvyurt.com.tr adresini ziyaret edebilirler." diye konuştu.

Detaylı Bilgi ve Kayıt İçin Tıklayınız>>>

Editör: Mehmet Çalışkan