Diyanet İşleri Başkanlığınca Sungurlu İlçe Müftüsü iken Antalya Serik İlçe Müftülüğüne tayin olan İbrahim Köksal, personelle vedalaştı.

2015 yılından itibaren Sungurlu İlçe Müftüsü olarak görev yapan Köksal onuruna Kaymakam Fatih Görmüş, Kaymakam Refiki Ramazan Saka ve müftülük personelinin katılımıyla veda programı düzenlendi.

Programda konuşan Müftü Köksal, "Çorum’un en büyük ilçesi olan Sungurlu’da 7 yıllık görev sürem boyunca ilçenin büyük bir ihtiyacı olan Yatılı Hafızlık Kur'an kursunu ve 4-6 Yaş Kur'an kursunu hazırladık. Camilere yönelik iyileştirmelerde bulunduk. Personelin gelişmesine yönelik çeşitli faaliyetler gerçekleştirdik. Bu başarılı ve değerli hizmetleri hep birlikte, beraberce bir aile duygusuyla yaptık. Bu konuda her bir arkadaşıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Görevlerinizde başarılar diliyorum." dedi.

Ayrıca Çorum İl Müftülüğüne şef olarak tayini çıkan İlçe Müftülüğü Şefi Yaşar Yıldırım da düzenlenen programda mesai arkadaşlarına veda etti.

Programın sonunda Kaymakam Fatih Görmüş, Müftü Köksal ve Şef Yıldırım'a ilçede yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi ve başarı belgesi takdim etti.

Editör: Mehmet Çalışkan