Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde; "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen 2022 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na il ve ilçe müftülüklerinin desteği aralıksız sürüyor.

Çalışmalarını bu doğrultuda sürdüren Oğuzlar İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Oğuzlar Şubesi, vatandaşların kurban bağışlarını rahatlıkla yapabilmeleri amacıyla "Kurban Bağış Standı" açtı.

Karadonlu Camii’nde açılan stanta dair bilgilendirmede bulunan İlçe Müftüsü Sinan Eravcı,  hayırseverler ile ihtiyaç sahibi insanlar arasında köprü vazifesini görmeyi hedeflediklerini belirterek şunları kaydetti:

"Kurbanını paylaş, kardeşinle yakınlaş şiarıyla yeryüzündeki ihtiyaç sahiplerine hayırseverlerimizin kurban bağışlarını, devletimizin yardımseverliğini ve necip milletimizin cömertliğini götürmek için Karadonlu Camiimizin avlusunda TDV Kurban tanıtım standını açtık. Vakfımız, vekalet yoluyla kurban kestirmek isteyen aziz milletimizin hizmetindedir. Bu vesileyle ilçe halkımızı, müftülüğümüze başvurarak bu hayır kervanına katılmaya davet ediyorum."

Editör: Mehmet Çalışkan