Alaca İlçe Müftüsü Necdet Kahveci, Müftülük Şube Müdürü Mustafa Karaca ve Memur Fatih Kale ile birlikteJandarma Teşkilatının kuruluşunun 183. yıl dönümü münasebetiyle  İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

İlçe Jandarma Komutanı Uğur Gürsoy tarafından ağırlanan Müftü Kahveci, Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 183. yıl dönümünü kutladı.

Jandarma Teşkilatının devletimizin emrinde, milletimizin hizmetinde her zaman ve her yerde birlik ve beraberlik bilinciyle ‪huzur ve güven ortamını tesis etmek ve sürdürmek için çalıştığını belirten Müftü Kahveci, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden mesai mefhumu gözetmeksizin büyük fedakarlıklarla cansiperane çalışan Jandarma personeline teşekkür etti.

Müftü Kahveci, "Jandarma Teşkilatının, yaptığı işlerle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gurur kaynağımız olacağına yürekten inanıyor, milli egemenlik ve bağımsızlığımızı korumak uğruna verdikleri mücadelede kahramanca görev yapan Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 183. yıl dönümünü tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan