Çorum İl Müftülüğü, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kütüphanesi'ne kitap bağışında bulundu.

Hitit Üniversitesi, Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi görev hastalarla hasta yakınlarına yönelik dini bilgileri doğru kaynağından öğrenmeleri amacıyla hastane kütüphanesi oluşturdu.

Çorum İl Müftülüğü, hastane kütüphanesine kitap bağışında bulundu.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Mesut Sezikli’nin makamında düzenlenen kitap teslim törenine İl Sağlık Müdürü Ömer Sobacı, Halk Sağlığı Başkanı Ahmet Barış, İl Müftü Vekili Adem Aygül, Hastane Manevi Destek Uzmanları Sümeyra Bağdat Arslan ve Lütfullah Bozok katıldı.

Başhekimlik makamındaki teslim töreninde İl Müftü Vekili Adem Aygül, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Mesut Sezikli’ye kitapları teslim etti.

Hastanede tedavi gören hastalarla hasta yakınlarının sosyal ve kültürel birikimlerini artırmak ve dini bilgileri doğru kaynaklardan öğrenebilmelerini sağlamak amacıyla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kütüphanesi'nde ihtiyaç duyulan inanç, itikad ve ibadet konularıyla ilgili kitap ihtiyacının bir bölümü, İl Müftülüğü koordinesinde Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesi tarafından karşılandı.

Editör: Mehmet Çalışkan