Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde ülke genelinde sürdürülen "Gençliğe Değer" projesi kapsamında Çorum İl ve ilçe müftülükleri gençlere yönelik etkinlikler düzenliyor.

Bu kapsamda Çorum Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi, gençlere yönelik etkinliklerini aralıksız sürdürüyor. 

Gençlik Koordinatörlüğü son olarak gençlerle birlikte doğa yürüyüşü etkinliğinde buluştu.

İl Müftü Yardımcısı Yıldız Üveyik'in de katıldığı doğa yürüyüşü etkinliği, koronavirüs tedbirleri eşliğinde Çorum Çomar Barajı çevresinde gerçekleştirildi.

İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünden yapılan açıklamada, "Gençlik Merkezimizin açılması ile birlikte daha çok gencimize hizmet vermek adına çalışmalar yürütüyoruz. Bu kapsamda önümüzdeki günlerde tedbirlerimizi alarak, gerekirse çevrimiçi gitar, bağlama, ebru, hat sanatı, akıl-zekâ oyunları, masa tenisi, yabancı dil ve işaret dili gibi kursları ücretsiz olarak açmayı planlıyoruz." ifadelerine yer verdildi.

Osmancık

Öte yandan Osmancık İlçe Müftülüğü, "Geleceğe Nefes" projesi kapsamında Diyanet Genç gönüllüleri ile birlikte oluşturduğu Diyanet Gençlik Hatıra Ormanı'nda onlarca fidanı toprakla buluşturdu.

İlçe Müftülüğü koordinesinde gerçekleştirilen fidan dikme etkinliği kapsamında Müftülük personeli ve din görevlileri gençlerle birlikte hatıra ormanına fidan dikti.

Editör: Mehmet Çalışkan