Çorum İl Müftülüğü, uzaktan eğitim kapsamında fiziki yetersizlikler sebebiyle EBA’ya erişim sağlayamayan öğrencilere tablet hediye etti.

Kerebi Gazi İmam-Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen hediye töreninde konuşan İl Müftüsü Muharrem Biçer, “Sevgili öğrencilerimiz; sizlere yapmış olduğumuz yardımlar, zamanında hayırsever vatandaşlarımız tarafından sizlere ulaştırabilmemiz için bizlere emanet edilen yardımlardır. Sizlerden ricamız, hayırsever vatandaşlarımız için dua etmeniz ve derslerinize iyi çalışmanızdır. Pandemi döneminden bir an önce kurtularak eski günlerimize dönebilmemizi, Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. İnşallah sizler de en kısa sürede okullarınıza kavuşursunuz. Hepinize eğitim hayatınızda başarılar dilerim.” dedi.

Konuşmaların ardından TDV Çorum Şube Başkanı ve İl Müftüsü Muharrem Biçer, öğrencilere hediye tabletleri takdim etti.

Koronavirüs tedbirlerine riayet edilerek düzenlenen törene Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şube Başkanı ve Çorum İl Müftüsü Muharrem Biçer, İl Müftü Yardımcısı Adem Aygül, Kerebi Gazi İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Recep Celen, TDV Çorum Şube Yöneticisi Ramazan Tarık Gökçe ve öğrenciler katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan