Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından "Türkiye İçin İyilik Vakti" sloganıyla başlatılan yardım seferberliğine toplumun tüm kesimlerinden destek yağıyor.

Minikler-harçlıklarını-kardeşleriyle-paylaştı01

Kayseri-Hacılar

Hacılar İlçe Müftülüğüne bağlı Kutsiye Şaşoğlu Kur’an Kursu’nda eğitim gören 4-6 yaş grubu öğrenciler, biriktirdikleri harçlıkları depremzede kardeşleri için bağışladı.

Miniklerin bağışını Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Hacılar Şubesi adına teslim alan İlçe Müftüsü Mustafa Bahacan, minik öğrencileri tebrik ederek, "Cenabıhak, hepimizi böyle afetlerden korusun. Hiç bir çocuk üzülmesin." dedi.

Minikler-harçlıklarını-kardeşleriyle-paylaştı02

Amasya

Amasya Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki çocuklar, biriktirdikleri harçlıklarını depremden etkilenen kardeşleri için bağışladı.

İl Müftüsü Durmuş Ayvaz'ı ziyaret eden minikler, yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen depremden etkilenen kardeşleri için biriktirdikleri harçlıklarını bağışlamak istediklerini söyledi.

Müftü Ayvaz, kendileri küçük, yürekleri kocaman olan minik çocukları tebrik etti.

Minikler-harçlıklarını-kardeşleriyle-paylaştı03

Batman

Batman İl Müftülüğüne bağlı Binatlı Köyü 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, biriktirdikleri harçlıklarını depremden etkilenen kardeşleri için bağışladı.

Öğrencilerle bir araya gelen Batman İl Müftüsü Nihat Kök, "4-6 Yaş Kur’an kurslarında eğitim gören miniklerimiz deprem bölgesindeki kardeşlerine destek olmak için kumbaralarında biriktirmiş oldukları paraları ve aldıkları hediyelikleri bizlere göndermemiz üzere teslim ettiler." dedi.

Müftü Kök, "Hassasiyetlerinden dolayı minik öğrencilerimizi, öğretmenlerini ve ailelerini tebrik ediyorum." diye konuştu.

Editör: Ammar Esenkal