Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde; "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen 2021 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na il ve ilçe müftülüklerinin desteği aralıksız devam ediyor.

Bu doğrultuda çalışmalar yürüten Çorum Mecitözü İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Mecitözü Şubesi, vatandaşların kurban bağışlarını rahatlıkla yapabilmeleri amacıyla "Vekaletle Kurban Bağış Standı" açtı.

Mecitözü Merkez Camii önünde ve semt pazarı girişinde açılan stantları ziyaret eden İlçe Müftüsü ve TDV Mecitözü Şube Başkanı Behçet Koçak, "Türkiye Diyanet Vakfı tarafından bu yıl vekalet yoluyla kurban kesim bedellerin yurt içinde bin 125 TL, yurt dışında ise 925 TL olarak belirlendi. Kurulan bağış stantlarımıza gelemeyen vatandaşlarımız, ww.tdv.org ve bagis.tdv.org adreslerinden çevrimiçi/online bağış yapabilecekler. Mobil bağış uygulamalarından da kurban vekaletleri verilebilecek. Ayrıca il ve ilçe müftülüklerimiz, TDV şubelerimiz ve din görevlilerimiz aracılığıyla Türkiye Diyanet Vakfı kurban programına katılım sağlayabilecekler." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan