Çorum İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesi iş birliğinde ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla hayata geçirilen "İyilik Hareketi", hayırseverlerin desteği ile büyümeye devam ediyor.

"İyilik Hareketi" kapsamında Çorum İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesi ve TÜGVA Çorum Temsilciliği işbirliğinde ihtiyaç sahibi ailelere ve uluslararası misafir öğrencilere gıda kolisi dağıtıldı.

Yardımların dağıtımına katılan TDV Çorum Şube Başkanı ve İl Müftüsü Muharrem Biçer, Diyanet Haber'e şöyle konuştu:

“Bu yıl başlatmış olduğumuz iyilik hareketi büyüyerek devam ediyor. Çorumlu hemşerilerimizin yaptığı yardımları İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı ve Çorum TÜGVA Temsilciliği işbirliğinde ihtiyaç sahipleriyle buluşturmuş olduk. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ve misafir öğrencilerimize yardımcı olabilmek amacıyla başlattığımız kampanyamızda bugün 100 gıda kolisi dağıttık. Çorum İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı olarak yardıma katılan TÜGVA Çorum Temsilciliğine de hayra aracı olmalarından büyük memnuniyet duyduğumuzu belirtir, hizmette maddi ve manevi desteğini esirgemeyen tüm hayırsever vatandaşlarımıza da destekleri için teşekkür ederim. Yüce Allah hayırlarını kabul eylesin.”
 

Editör: Mehmet Çalışkan