İskilip İlçe Müftülüğü Sultan Teknik Lisesi bünyesinde bulunan 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu’nda eğitim gören minikler, Kur’an-ı Kerim’e geçmenin sevincini yaşadı.

İskilip’te düzenlenen törende İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, İlçe Müftü Vekili Hasan Gökce, İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri Mehmet Fidan ve Süleyman Gökoğlu, Müftülük Murakıbı Recep Sami Koçak ve Din Hizmetleri Uzmanı Fahrettin Çekiç, miniklerin sevincine ortak oldu.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan Müftü Vekili Gökce, "Bugün, minik öğrencilerimiz Kur'an Okumayı öğrenmenin heyecanını yaşadı. Ayrıca ilçemizde Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı 4 farklı okulda açtığımız 4-6 yaş Kur’an kurslarımızda öğrencilerimizin eğitimi devam etmektedir. İskilip Sultan Teknik Lisesi bünyesinde bulunan bu 4-6 Yaş Kur’an kursumuzda miniklerin Kur’an’a geçme heyecanı yaşamasına vesile olan hocalarımıza teşekkür ediyorum. Çocuklarımızı tebrik ediyorum. Ailelerine de destekleri için şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Tören, öğrencilere hediye takdimi ile sona erdi.

Editör: Mehmet Çalışkan