Diyanet İşleri Başkanlığınca başlatılan “Evliliğe İlk Adım” seminerleri, yeni evlenen ve evlilik hazırlığında olan çiftlerin katılımıyla ülke genelinde çevirimi olarak devam ediyor.

Bu kapsamda Çorum İl Müftülüğünce ailenin sağlam temeller üzerinde inşa edilmesi, ailelerin güçlendirilmesi ve huzurlu bir şekilde devamının sağlanması amacıyla çevrimiçi gerçekleştirilen seminerde, katılımcılara; “Aile İçi İletişim”, “Yuvamız Merhamet Ocağı Olsun”, “Nikâh ve Sorumlulukları”, “Evlilikle Büyüyen Ailem”, “Ailede İffet ve Mahremiyet”, “Çocukla Şenlenen Yuvalar”, “Çevre Bilinci ve Tüketim Ahlakı” ile “Evlilik: Ahirete Uzanan Birliktelik” konularında bilgi verildi.

Dört hafta boyunca devam eden seminer sonunda düzenlenen törende konuşan İl Müftüsü Muharrem Biçer, “Evliliğe İlk Adım” seminerlerine katılımlarından dolayı nişanlı ve evliliğe adım atacak çiftlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından İl Müftüsü Biçer, seminere katılanlara “Katılım Belgesi” ile birlikte Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından çıkan çeşitli kitaplar takdim etti.

Koronavirüs tedbirlerine riayet edilerek düzenlenen programda İl Müftü Yardımcıları Adem Aygül, Adnan Zeki Bıyık, Yıldız Üveyik ile ADRB İl Koordinatörü Esra İşçen de hazır bulundu.

Editör: Mehmet Çalışkan