Ramazan ayı münasebetiyle Ortaköy İlçe Müftülüğünce başlatılan “Hediyem Şifa Olsun” projesi kapsamında din görevlileri, İlçedeki iş yerlerini ziyaret ederek Siyer-i Nebi adlı kitabı esnafa hediye etti.

Din görevlileriyle birlikte iş yerlerini ziyaret eden İlçe Müftüsü Abdullah Çolak, esnafın Ramazan ayını tebrik etti, hayırlı olmasını diledi.

Ziyaretlerde Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından çıkan "Siyer-i Nebi" adlı kitabı hediye eden İlçe Müftüsü Çolak, “Yüce Kitabımız Kur'an’ın indirildiği şu mübarek ayda sevgili Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (s.a.s.) hayatını daha çok okumalıyız.” dedi.

Salgın dolayısıyla Ramazan ayının buruk bir şekilde idrak edildiğini ifade eden Müftü Çolak, "Bugün dağıtımını yaptığımız gönüllere şifa Peygamberimizin hayatını anlatan kitap, Diyanet İşleri Başkanlığımızın bu yıl ki belirlediği 'Şifa Ayı Ramazan' temasına uygun bir eserdir. O'nun gönüllere şifa olan örnek hayatını okuyarak Rabbimizden bir an önce milletçe şifa bulmamızı dileyelim.” diye konuştu.

Editör: Mehmet Çalışkan