Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan “Hafızlık Tespit Sınavı”nda başarılı olan Sungurlu Hafızlık Proje İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri müftülük ve milli eğitim yetkilileri tarafından ziyaret edildi.

Sungurlu İlçe Müftüsü İbrahim Köksal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Sepetçi, Yavuz Selim Karaman Hafızlık Proje İmam Hatip Ortaokulunda hafızlığını tamamlayıp başarılı olan öğrencileri ziyaret ederek başarılarından dolayı ödüllendirdi.

Ziyarette hazır bulunan Okul Müdürü Selçuk Cankaloğlu, bu yıl da 7 derslik 7 öğretmen 122 öğrenciyle eğitim öğretim hayatına devam ettiklerini belirterek sınıfları gezdirip okul hakkında bilgiler verdi.

Milli Eğitim Müdürü Sepetçi, “Emeği geçen tüm hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizi de tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Müftü Köksal ise ziyarette öğrencilere hafızlığın anlam ve önemine ilişkin bilgilendirmeler yaparak “Hafız, gökte parlayan yıldızdır. Öyle diyor Güllerin Efendisi onlar için… Kıyamet sahnesine yıldız gibi uçarak gidecekler. Ve şefaatçi olacaklar, ümmet-i Muhammed’e...” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonunda Hafızlık Tespit Sınavı’nda başarılı olan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.
 

Editör: Mehmet Çalışkan