Alaca İlçe Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığınca aylık olarak yayınlanan Diyanet dergilerini vatandaşlara ve öğrencilere tanıtıyor.

İlçe Müftüsü Necdet Kahveci, Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü koordinesinde her ay birbirinden önemli temalarla okurun karşısına çıkan Diyanet Aile, Diyanet Çocuk, Cim ve Geçerken dergilerinin tanıtımı amacıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyor.

Ziyaretlerde Diyanet dergileri hediye ediliyor.

Din görevlilerinin özverili çalışmaları sonucunda vatandaşların Diyanet İşleri Başkanlığı yayınları ile tanıştığını ve yoğun ilgi gösterdiklerini belirten İlçe Müftüsü Kahveci, "İlçemizde bulunan ortaokul seviyesindeki öğrencilerimizle eğitici, öğretici ve eğlendirici şekilde tasarlanıp hazırlanan Diyanet Çocuk dergimizi tanıştırma imkanını elde ettik. Ayrıca bu okullarımızın öğretmenler odasına konmak üzere yine Diyanet Aylık dergimizle Diyanet Aile dergimizi de hediye ettik. Daha sonra okul öncesi eğitim veren kurumlar ile kendi bünyemizdeki 4-6 yaş kurslarımızda öğrencilerimize de yavrularımızın zihin dünyalarına uygun bir şekilde hazırlanmış olan Cim dergisini dağıttık. Alaca Kız İmam Hatip Lisesi'ndeki öğrencilerimize ve yurtlarda öğrenim gören genç kardeşlerimize de Geçerken dergisini ulaştırdık. Öğrencilerimize yıl boyu her ay ulaşacak şekilde planladığımız bu yayınların öğrencilerimizle buluşmasına katkı sunan her bir vatandaşımız ve din gönüllüsü arkadaşımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan