Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın ise "Maaşını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" çağrısıyla destek verdiği Milli Dayanışma Kampanyası'na destek artarak devam ediyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle mağduriyet yaşayan ailelere destek olmak amacıyla ülke genelinde "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla sürdürülen Milli Dayanışma Kampanyası'na, Çorum İl Müftülüğü ve ilçe müftülükleri bünyesinde hizmet veren din görevlileri de maaşlarını paylaşarak destek oldular.

İl Müftüsü Muharrem Biçer; "Cumhurbaşkanımızın 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' sloganıyla başlattığı ve akabinde Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş’ın 'Maaşını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş' çağrısıyla destek olduğu kampanyaya, Çorum Müftülüğü ve 13 ilçe müftülüğümüz personeli ile gönüllü olarak destek olma kararını verdik. Kampanyanın başladığı ilk gününden itibaren din görevlilerimizle 230 bin TL destektle bulunduk. Bu iyilik kampanyasına kampanya devam ettiği sürece desteğimiz devam edecektir. Hayatın her alanında örnek ve önder olan din gönüllüsü görevlilerimize, bu iyilik kervanına yapmış oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum. Kampanyaya destek veren tüm din gönüllüsü kardeşlerimden Yüce Allah (c.c.) razı olsun." ifadelerini kullandı.

Editör: Mehmet Çalışkan