Çorum İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesi iş birliğinde ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla hayata geçirilen "İyilik Hareketi", hayırseverlerin desteği ile büyümeye devam ediyor.

"İyilik Hareketi" kapsamında İl Müftülüğünce belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere, hayırseverlerin desteği ile aynî ve nakdî yardım ulaştırılıyor.

Son olarak hayırseverler tarafından Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesine emanet edilen bağışlar, Beytepe Camii’nde ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.

Yardımların dağıtımına katılan TDV Çorum Şube Başkanı ve İl Müftüsü Muharrem Biçer, şunları kaydetti:

"Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda başlattığımız 'İyilik Hareketi' devam etsin istedik. Çorumlu hemşerilerimizin verdiği bağışları, Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfımız vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak veren el ile alan eli buluşturmuş olduk. Daha önce 140 ihtiyaç sahibi aileye ulaşmıştık. Bugün de 100 ailemiz olmak üzere toplamda 240 ailemize gıda kolisi ile nakdi yardım ulaştırmış olduk. Çorum İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesi olarak hayra vesile olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu hizmetlerimizde maddi ve manevi desteğini esirgemeyen tüm hayırsever vatandaşlarımıza destekleri için teşekkür ediyorum. Yüce Allah hayırlarını kabul eylesin."

Editör: Mehmet Çalışkan