Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen 2021 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na, önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de toplumun tüm kesimlerinden destek gelmeye devam ediyor.

İl ve ilçe müftüleri ile din görevlileri de kurban vekaletlerini TDV'ye emanet ederek, söz konusu kampanyaya destek veriyor.

Bu kapsamda Çorum İl Müftülüğü ve TDV Çorum Şubesince Çorum Saat Kulesi yanında kurulan ‘Kurban Bağışı Kabul Standı’nı ziyaret eden İl Müftü yardımcıları Adem Aygül ve Adnan Zeki Bıyık, kurban vekaletlerini Türkiye Diyanet Vakfına vererek Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

Aygül, "Bir söz vardır; 'Çorumlunun yaptığını herkes yapamaz' diye biliyoruz. Bu minvalde Çorum halkından kurban bağışı konusunda büyük destek bekliyoruz. Rabbim şimdiden kurbanlarınızı en güzel şekilde kabul buyursun." dedi.

"Kurbanınımı Paylaşıyorum Kardeşimle Yakınlaşıyorum" diyerek kurban vekaleti veren Bıyık ise imkanı olan vatandaşları organizasyona destek olmaya davet etti.

Editör: Mehmet Çalışkan