Diyanet İşleri Başkanlığınca yarıyıl tatiline yönelik hazırlanan "Din Görevlileri Çocuklarla Çevrimiçi Buluşuyor" projesi kapsamında ülke genelinde din görevlileri, yarıyıl tatilinde çocuklarla çevrimiçi etkinliklerde buluştu.

Bu kapsamda Pendik İlçe Müftülüğü, yüz yüze eğitim alma imkânından uzak kalan öğrencilerle yarıyıl tatilinde çevrimiçi etkinlikler düzenledi.

Din görevlileri tarafından çevrimiçi gerçekleştirilen etkinliklere katılan öğrenciler, Pendik Kaynarca Reşat Üçüncü Yeni Camii’nde düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Koronavirüs tedbirlerine riayet edilerek gerçekleştirilen törende konuşan Pendik İlçe Müftüsü Musa Bilgiç, çocuk ve gençlerin, bir ülkenin geleceğinin teminatı olduğunu vurgulayarak, "Çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkmalıyız. Onları İslam ahlâkı ile yetiştirmek için büyük gayret göstermeliyiz." dedi.

Müftü Bilgiç, çocuklarla çevrimiçi etkinliklerde bir araya gelen din görevlilerine teşekkür ederek, etkinliklere katılım sağlayan öğrencileri ve onlara destek olan ailelerini tebrik etti.

Törenin sonunda Müftü Bilgiç, çevrimiçi etkinliklere katılım sağlayan öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti. 

Editör: Mehmet Çalışkan