Çorum İl Müftülüğüne bağlı Bayat Mahallesi Camii'nde İmam Hatip olarak görev yapan Ahmet Avcı, Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Uzaktan Eğitim Lisans Tamamlama Bölümü’nü (İLİTAM) birincilikle bitirdi.

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, 2022 akademik yılında İlahiyat Lisans Tamamlama Programı (İLİTAM) için mezuniyet töreni gerçekleştirdi.   

Amasya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen törene, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halil Apaydın, Prof. Dr. Recep Kürkçü, Genel Sekreter Duran Çuhadar, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda; İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Apaydın ve Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı, mezun öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

102 öğrencinin mezun olduğu program, dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve kep atılması ile son buldu.

Törene katılan bölüm birincisi 50 yaşındaki Ahmet Avcı da diplomasını Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı’nın elinden aldı.

Çorum İl Müftüsü Muharrem Biçer de personelini Çorum Müftülüğü adına tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
 

Editör: Mehmet Çalışkan