Çankırı İl Müftülüğü ve Çankırı Belediyesi arasında  “Gençlik Çalışmaları Merkezi Protokolü”, Çankırı Belediyesinde yapılan törenle imzalandı.

Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz ve İl Müftüsü Bürhan Keleş tarafından imzalanarak uygulamaya geçirilecek olan protokol çerçevesinde Çankırı’da sayıları her yıl artan üniversite ve liselerdeki gençlere yönelik Eğitim ve Sosyal Faaliyetler ile Seminer ve Sempozyumlar yapılması planlanıyor.

Merkez hoca Ahmet Yesevi Camii bahçesinde açılacak olan Gençlik Merkezi imza törenine İl Müftüsü Bürhan Keleş, Müftü Yrd. Hasan Limon, Din Hiz. Şube Müd. M. Said Kılıç, Cemaleddin Ferruh K. K. Yöneticisi Osman Uslu ve Belediye Başkanı Hüseyin Boz katıldı. İmza töreninden önce  konuşan İl Müftüsü Bürhan Keleş: “Çankırı Müftülüğü olarak Üniversite ve Ortaöğretim öğrencilerine yönelik yapacağımız gençlik çalışmalarında Belediyemiz ile işbirliği yaparak daha güzel faaliyetler yapmayı planlıyoruz. gençliğe yönelik çalışmalar, çok önem arz ediyor zira, ‘genç kuşaklarını ihmal eden toplumlar geleceklerini imha ederler’ sözü gereği gelecek nesillerimizi yetiştirmek hayati meselemizdir” dedi.

Tören, protokolün ilimize, ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olması dualarıyla karşılıklı imzalandı.

Editör: Mehmet Çalışkan