Çankırı İl Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında yıl sonu coşkusu vardı.

Bir yıl boyunca kurslarda eğitim alan minikler, bu kez kapanış programında bir araya geldi.

Aksu Sultan Selim, İmam-ı Azam, Gayretoğlu ve Astarlızade Hilmi Efendi 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrenciler için “4-6 Yaş Kur’an Kursları Kapanış Programı” düzenlendi.

İstiklal Marşı’nın ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açış ve selamlama konuşmasını, İl Müftüsü Bürhan Keleş yaptı.

Müftü Keleş şunları kaydetti:

“İl Müftülüğümüz bünyesinde açılan 4-6 yaş sınıflarımıza evlatlarını gönderdikleri için velilerimize teşekkür ederiz. Eğitim ailede başlar ve okulda devam eder. Altı yaşa kadar çocukların karakterleri oluşur. Bu dönemde çok dikkatli olunması gerekir. Çocuklar açısından bu dönem iyi değerlendirildiğinde, hayatlarına olağanüstü güzellikler ekleme imkânı vardır. Bu dönemde çocuklarımızın gerekli dini eğitimi almaları için İl Müftülüğümüz olarak bütün imkânlarımızı kullanıyoruz. Bizim derdimiz, yavrularımızın kalplerine Allah ve Peygamber sevgisini yerleştirmektir. Yavrularını kurslarımıza gönderen siz velilere, öğrencilerimize ve onların kalplerine Peygamber sevgisini yerleştiren Kur’an kursu öğreticilerimize çok teşekkür ediyorum.”

4-6 yaş öğrencilerinin yapmış olduğu gösterilerin ardından İl Müftüsü Bürhan Keleş’in yaptığı dua ile program sona erdi.

Hacı Murad-ı Veli İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen programa İl Müftüsü Bürhan Keleş, Kur’an kursu öğreticileri, 4-6 yaş grubu öğrencileri ve aileleri katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan