Çanakkale İl Müftülüğü, Filistin ve Kudüs konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla “Akademik Kadınlar Zaman Planlama Atölyesi” adlı proje hazırladı.

Projeye dair açıklamalarda bulunan İl Müftü Yardımcısı Nimet Keseli Ustabaşı, Filistin adına Türkiye Diyanet Vakfı Çanakkale Şubesine 100 TL katkıda bulunan herkesin atölyeye dahil olabileceğini belirterek şunları kaydetti:

“Hepimiz yetenek ve yeterliklerimiz doğrultusunda sorumluluk alanlarımıza hem hizmet üreterek hem de farkındalık oluşturarak katkı sunmakla mesulüz. Zaman planlama ve düzenli çalışmaya yönelik kadınlar için hazırladığımız atölye çalışmasında hem bir grup dinamiği oluşturduk hem de bu çalışmayla Filistin halkına destek olmak istedik. Ülkemizin pek çok şehrinden kadınlarımız bu niyetle 100 günlük bir yola çıktılar. Mevcut akademik hedeflerini böyle samimi bir niyetle canlandıran katılımcılarımız, her sabah seher vaktinde uyanık kalıp çalışarak bütün insanlık ve özellikle Filistinli kardeşlerimiz için dua ediyorlar.”

Tüm kadınları Zaman Planlama Atölye’sine davet eden İl Müftü Yardımcısı Ustabaşı, Çanakkale İl Müftülüğü olarak etkileşimli destek faaliyetlerini ilerleyen süreçte de devam ettireceklerini kaydetti.

Editör: Mehmet Çalışkan