Mecidiye Camii 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursu öğrencileri, harçlıklarını Çanakkale Müftülüğünce yapım çalışmaları sürdürülen Barbaros 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu'na bağışladılar.

Kur'an kursu öğreticileri eşliğinde Çanakkale İl Müftülüğünü ziyaret eden Mecidiye Camii 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursu öğrencileri, burada İl Müftüsü Arif Gökce ile bir araya geldiler.

Minik misafirlerini Müftülük girişinde karşılayan İl Müftüsü Gökce, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek öğrencilere teşekkür etti.

Müftü Gökce “Hepiniz hoş geldiniz, safalar getirdiniz. Bu kursların açılması için gösterdiğimiz gayretin karşılığını görmek bizleri mutlu ediyor. Bu çocuklarımız buralarda öğrendiklerini bir ömür boyu unutmayacaklar. Bu yüzden işiniz çok zor ama bir o kadar da sevaplı. Allah hepinizden razı olsun. Hepiniz birer meleksiniz. Allah hepinizi kazadan ve kötülüklerden korusun.” dedi.

Mecidiye Camii 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursu öğrencileri, harçlıklarını Barbaros 4-6 Yaş Kur'an Kursu yapımında kullanılmak üzere İl Müftüsü ve TDV Çanakkale Şube Başkanı Arif Gökce’ye teslim ettiler.
 

Editör: Mehmet Çalışkan