Danimarka (TDV) ve Kopenhag Din Hizmetleri Müşavirliği, Danimarka’daki Müslümanların zekat, fitre, fidye ve sadakalarını Türkiye'deki ihtiyaç sahiplerine gönderiyor.

Yurt dışından yapılan yardımlarla hazırlanan iyilik paketlerinin hazırlanması amacıyla program düzenlendi.

Bursa İl Müftülüğünde düzenlenen programda söz konusu yardımların TDV Bursa Şubesi ve ilçe şubelerince ihtiyaç sahiplerine teslim edileceği belirtildi.

Programda konuşan Bursa İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, “TDV Ramazan hizmetleri hızla devam ediyor. Bugün de Danimarka’dan Vakıf gönüllülerimizin göndermiş oldukları hediyeleri, Bursa’daki ihtiyaç sahiplerine dağıtmak üzereyiz. Uzak diyarlardan memleket hasreti çeken kardeşlerimizin ülkemiz insanlarına göndermiş oldukları bu yardımlar için kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Allah Teala Ramazan gününde yapmış oldukları bu iyiliklerini kabul eylesin. Gurbetlerini kurbiyete çevirsin inşallah. Biz de taşra teşkilatı olarak bu hediyeleri sahiplerine teslim etmeye çalışacağız.” dedi. 

Konuşmanın ardından İl Müftüsü Karabayır’ın duasıyla program son bulurken, ilçelere gönderilmek üzere hazırlanan iyilik paketleri araçlara yüklendi.

Editör: Mehmet Çalışkan