Bursa İl Müftülüğü, Ramazan ayı boyunca sosyal medya, gazete, radyo ve televizyon kanalları için hazırladığı çeşitli programlarla hanelerle buluştu.

Sosyal medya hesapları, yerel radyo ve gazetelerde yayınlanan birbirinden çeşitli yayın içerikleri ve programlarla vatandaşlara ulaşıldı.

Mukabele vaktinden vaaz sunumlarına, çocuk programlarından ailelere yönelik içeriklere ve kandil özel programlarına kadar çok farklı içerikler hazırladı.

Ramazan ayında gazeteler için hazırladığı “Ramazan Sayfasıyla” yazılı basında da faaliyetlerini sürdüren Bursa İl Müftülüğü, yerele televizyon kanalları ve sosyal medya hesaplarından ortak yayınlanan “Mukabele Vakti” programlarıyla Kur’an-ı Kerim’i hanelere taşıdı.

Canlı yayın kuşağında “Vaaz Kürsüsü”, yerel radyoda “İftar Saati”, sosyal medyada “Ailemiz Yuvamız” ve “Cümle Kapısı” gibi programlarla vatandaşlarla buluşan İl Müftülüğü, kadınlara, gençlere ve çocuklara yönelik özel programlar hazırlayarak tüm kesimlere yönelik faaliyetler gerçekleştirdi.

Ramazan çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Bursa İl Müftüsü İzani Turan “Ramazan’ı evlerimizde eda etmemiz gereken bir süreçten geçtik. Bu nedenle sosyal medya üzerinden hazırladığımız mukabele, canlı yayın sohbetleri, radyo ve gazetelere hazırlanan programlarla Ramazan coşkusunu evlerimize taşımaktan ve bu konuda halkımızın memnuniyetini kazanmaktan dolayı mutluyuz.” dedi.
 

Editör: Mehmet Çalışkan