Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından "İçimizi Isıtan İyilik, Yolun İyilik Olsun" sloganıyla sürdürülen yardım kampanyasına Bursa İl Müftülüğü ve TDV Bursa Şubesinden anlamlı bir destek geldi.

Bursa İl Müftülüğü ve TDV Bursa Şubesi, yardım kampanyasına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulundu.

Bursa Şehreküstü Meydanı, Şehir Hastanesi ve Uludağ Üniversitesinde TDV gönüllüleri tarafından 3 bin kişiye çorba ikram edildi.

Kampanyaya dair açıklamalarda bulunan İl Müftü Vekili Yavuz Yıldız, "Türkiye Diyanet Vakfı, 'yeryüzünde iyiliği egemen kılma' idealiyle pek çok etkili faaliyet yürütüyor. 'İçimizi Isıtan iyilik' de bunlardan biri. Burada ikram ettiğimiz çorba, aslında bir sembol. Dünya üzerinde yaşanabilen türlü olumsuzluklarla üşüyen kalplerimizin, iyilikle ısınabileceğinin sembolü. Bizler, kaynayan çorbanın toplum olarak kaynaşmamızı, aramızdaki sevgiyi, saygıyı, ilgiyi ve kardeşliği pekiştirmesini istiyoruz. Zaten bu değerlerle mayalanmış bir toplum olduğumuz için insanımızın bu tür faaliyetlere itibar ettiğini görüyor ve bundan büyük memnuniyet duyuyoruz. Bugün Bursa'da başlayan ve üç gün boyunca farklı noktalarda devam edecek olan bu iyilik faaliyetini yürüten ve katkı sunan başta TDV Genel Merkezi olmak üzere Bursa Şubemiz çalışanlarına ve gönüllülerimize, faaliyetimize teveccüh gösteren Bursalı kardeşlerimize teşekkür ediyoruz." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan