Diyanet İşleri Başkanlığının gençlik çalışmaları kapsamında il ve ilçelere kazandırdığı "Diyanet Gençlik Merkezleri"ne bir yenisi daha eklendi.

Burdur’un Tefenni ilçesinde yapımı tamamlanan "Diyanet Gençlik Merkezi" kapılarını gençlere açtı. 

Antalya Bölge Vakıflar Genel Müdürlüğünce Tefenni İlçe Müftülüğüne süresiz olarak tahsis edilen tarihi bina Kaymakamlık, Müftülük, Belediye ve hayırsever vatandaşların desteği ile yenilenerek gençlerin hizmetine sunuldu.

"Diyanet Gençlik Merkezi" açılışına Tefenni Kaymakamı Mustafa Caner Culuker, İlçe Müftüsü Selman Ünal Çolak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yasin Arslan,  Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Büke, Belediye Başkanı Ümit Alagöz, siyasiler ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Culuker, Gençlik Merkezi'nin hayırlı olmasını dileyerek emeği geçenlere plaket takdim etti.

Açılış sonrası Diyanet Gençlik Merkezi hakkında Diyanet Haber'e açıklamalarda bulunan İlçe Müftüsü Selman Ünal Çolak, şunları kaydetti:

“Gençlik Merkezi bünyesinde okuma salonu, el sanatları atölyesi, konferans salonu, kütüphane ve mescit yer alıyor. Ayrıca masa tenisi, zeka oyunları atölyesi, basketbol, mini futbol ve voleybol sahası, oyun alanı, derslikler, çocuk parkı bulunan Gençlik Merkezi; gençler için güvenilir bir liman, gençlerin hoşça ve helal daire içerisinde zaman geçirebilecekleri seçkin bir yuva konumundadır. Gençlerimizi bekliyoruz.” 

Editör: Mehmet Çalışkan