Okulların yaz tatiline girmesinin ardından Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açılan yaz kurslarına katılan öğrenciler, bir yandan Kur’an eğitimi alırken bir yandan da dini bilgilerini geliştiriyorlar.

Altınova Mahallesi’nde bulunan Altınova Yeni Camii ve Zeliha Yarapsanlı Yaz Kur’an Kurslarına katılan öğrenciler, din görevlilerince organze edilen piknik etkinliğinde bir araya geldi.

Nefes Al Bahçesi'nde düzenlenen etkinlikte öğrenciler çeşitli oyunlar oynadı, kurslarda öğrendiklerini sergiledi.

Etkinlikte konuşan Süleymanpaşa İlçe Müftüsü Selami Sayın, "Rabbime şükürler olsun ki böyle güzel bir ortamda, hayırlı bir amaç için buluştuk. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımız yaz kurslarında da eğitimlerine devam ediyor. Mahallemizdeki camimizde ve Kur’an kursumuzda eğitim alan çocuklarımızın kaynaşması, ileriye dönük arkadaşlık kurması ve aynı mahallede yaşamanın dayanışmasını şimdiden sağlanmasını arzuluyoruz. Ait oldukları topraklara karşı bağlılık mahallemizin geleceği için önemli olduğunu düşünüyorum. Geleceğin yazarları, öğretmenleri, hakimleri, savcıları, iş insanları bu yavrularımız arasından çıkacaktır. Onların yetişmesinde gayret gösteren ailelere ve hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Rabbim emeklerini zayi etmesin." ifadelerini kullandı.

Editör: Mehmet Çalışkan