Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğiyle “Yolun İyilik Olsun” sloganıyla sürdürülen yardım kampanyasına, Bolu’nun dört bir yanından destek geliyor.

Yardım kampanyasına anlamlı bir destek de Bolu İl Müftülüğüne bağlı Sandallar Kur’an Kursu 4-6 Yaş Sınıfı öğrencilerinden geldi.

4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencileri ailelerinin desteği ve öğretmenlerin rehberliğinde topladıkları yardım kolilerini, İdlib’de ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere TDV Bolu Şubesine teslim etti.

Minik öğrencilerin bağışını TDV adına kabul eden İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu: "Minik Kur’an Kursu öğrencilerimiz, kocaman yürekleri ve yaptıkları yardımlarla içinde bulunduğumuz soğuk kış günlerinde çadırlarda hayata tutunmaya çalışan ihtiyaç sahipleri için adeta hayırda yardımlaşma örneği gösterdiler. Miniklerin ve ailelerinin, içerisinde çocuklar için Yiyecek, mont, bot ve oyuncak, büyükler için ise ihtiyaç maddeleri bulunan 17 koli hazırlamışlar. Çocuklarımızı, ailelerini ve öğretmenlerini bu güzel kampanyaya verdikleri destekten dolayı kutluyorum." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan