Bolu'da 4-6 yaş Kur’an kurslarına bir yenisi daha eklendi.

Bolu İl Müftülüğü koordinesinde yapımı tamamlanan "Kalıcı Konutlar Camii 4-6 Yaş Kur'an Kursu", düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Koronavirüs tedbirleri eşliğinde düzenlenen açılış programında konuşan İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, "Kalıcı Konutlar, Bolu'muzun en büyük mahallelerinden birisi, burada nüfus kalabalık. Bu yüzden bizler burada 4-6 yaş Kur’an kursunun bir ihtiyaç olduğunu düşündük. Gayemiz; Milletimizin geleceği olan evlatlarımızı dini değerlerimizle beraber güzel ahlak ve vatan, millet sevgisiyle yetiştirmek. Bu amaca hizmet eden 4-6 yaş Kur’an kurslarımızın çoğalması bizi memnun etmektedir. Açılışını yapmakta olduğumuz kursumuz için emek sarf eden Muhtar Nuray Akmaz hanıma, Cami Dernek Başkanı Alettin Karaoğlan beye, madden ve manen katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Konuşmaların ardından yapılan dua ile Kalıcı Konutlar Camii 4-6 Yaş Kur'an Kursu hizmete açıldı.

Açılışa İl Müftü Yardımcısı Fadime Arslan, Kalıcı Konutlar Mahallesi Muhtarı Nuray Akmaz, Cami Dernek Başkanı Alettin Karaoğlan, din görevlileri, Kur’an kursu öğreticileri, öğrenciler ve veliler ile mahalle sakinleri katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan