Ramazan ayı dolayısıyla engelli vatandaşları evlerinde ziyaret eden Bolu İl Müftülüğü, maddi ve manevi destekte bulunuyor.

Düzenli olarak engelli vatandaşlara ziyaretlerde bulunan engelli koordinatörleri ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönüllüleri, ayni ve nakdi yardımda bulunarak manevi destek ve rehberlik hizmeti sunuyor.

İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bolu Şubesi iş birliğinde temin edilen alışveriş kartları, din görevlileri ve TDV gönüllülerince engelli vatandaşlara teslim ediliyor.

Bu kapsamda İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğünce evlerinde ziyaret edilen işitme ve görme engelli Kur’an kursu öğrencilerine alışveriş kartı hediye edildi.

İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu koordinsinde ziyaret edilen engelli öğrenci ve aileleri, Bolu Müftülüğünün Ramazan ayında kendilerini unutmadıklarını belirterek şunları kaydettiler:

“Bolu İl Müftülüğü ve TDV Bolu Şubesi Ramazan ayında ve zorlu salgın günlerinde bizi unutmadı. İyi ki Diyanet İşleri Başkanlığı var. İyi ki biz bu kurslara kayıt yaptırmışız. Şu Kovid-19 döneminde unutulmamak, hatırlanmak çok güzel. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Çok teşekkür ederiz.”

Editör: Mehmet Çalışkan