Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinesinde hayata geçirilen "Kariyer Kapısı Staj Seferberliği Projesi" kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığınca il müftülüklerine bağlı birimlerde staj seferberliği başlatılmıştı.

Proje kapsamında Bolu İl Müftülüğü bünyesinde stajyer olarak görev alan öğrenciler, İl Müftülüğüne bağlı Kur’an kursları, Aile ve Dini Rehberlik Merkezi ile gençlik merkezlerinde yapılan faaliyetleri yerinde görerek birimleri tanıma fırsatı buldular.

Proje sonunda stajyer öğrenciler için İl Müftülüğünde “Belge Töreni” düzenlendi. 

Kovid-19 tedbirlerine riayet edilerek gerçekleştirilen törende İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, öğrencilere belgelerini takdim ederek şöyle konuştu:

“Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleşen bu projede biz de yer almaktan onur duyuyoruz. Sizlerde bu projeye bizzat katıldınız ve bu katılım belgesini almaya hak kazandınız. Sizleri kutluyorum. Bundan sonraki hayatınızda başarılar dilerim.”

İl Müftüsü Tahiroğlu nezdinde müftülük çalışanlarına teşekkür eden öğrenciler ise Türkiye’nin çeşitli illerinde meydana gelen yangın felaketine dikkat çekmek için Türkiye Diyanet Vakfının "1 İyilik 1 Fidan Projesi" kapsamında birer fidan bağışladıklarını dile getirdiler.

Törende İl Müftü yardımcısı Fadime Arslan da hazır bulundu.

Editör: Mehmet Çalışkan