Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde; "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla yürütülen "2022 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu" kapsamında Bolu’da 385 aileye kurban eti ulaştırıldı.

Organizasyon kapsamında toplumun dezavantajlı kesimlerine kurban eti ulaştırıldığını belirten Bolu İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, "Bizler ihtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü oluşturuyoruz. Bolu Müftülüğü ve TDV Bolu Şubesi olarak topluma maddi manevi rehberlik etmeye devam edeceğiz inşallah. Bu yardımları ailelere ulaştırma konusunda büyük bir özveriyle çalışan tüm görevli arkadaşlarıma teşekkür ederim." dedi.

- Müftü Tahiroğlu, kurban organizasyonunda görev alan personelle bir araya geldi

Öte yandan İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, Kurban Kesim Organizasyonu'nda görev alan personelle kahvaltıda buluştu.

Programda din görevlilerine teşekkür eden Müftü Tahiroğlu, "Hepinizin de bildiği gibi yorucu ama bir o kadar manevi değeri yüksek günlerden geçtik. Kurban Bayramı günlerinde sizleri çeşitli yerlerde görevlendirdik. Hepiniz vermiş olduğumuz görevlerinizi en iyi şekilde yaptınız. Herkes bayram yaparken, eş dost ziyareti yaparken, en azından kendi kurbanının başındayken sizler görev yerlerindeydiniz. Ailenizden, çoluk çocuğunuzdan ayrı günler geçirdiniz. Bu kahvaltı organizasyonunu sizlere teşekkür etmek için düzenledik. Bundan sonra da Müftülüğümüzün yapacağı diğer programlara da katkılarınızı bekliyorum. Allah sizlerden razı olsun." dedi.

Program belge takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Editör: Mehmet Çalışkan