Bolu İl Müftülüğü "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" etkinlikleri kapsamında aile birliğinin korunması, devamı ve kadınlara yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapılması amacıyla Bolu Valiliği himayesinde stant açtı.

Kent Meydanı’nda açılan stantta ziyaretçilere İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) faaliyetleri tanıtılarak Diyanet İşleri Başkanlığının aile ile ilgili yayınları hediye edildi.

Standı ziyaret eden vatandaşlar Müftülük çalışanlarına teşekkür etti.

İl Müftü Yardımcısı Fadime Arslan, "İçerisinde bulunduğumuz ‘25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nün kadınlar ve çocuklar başta olmak üzere tüm insanlığın şiddetten uzak, mutlu ve huzurlu günlere kavuşmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Şiddetin hiçbir türü insanlık onuruyla bağdaşmaz. Bizler Bolu İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu olarak şiddetin her türünün engellenmesi, merhameti ve vicdanı öne çıkaran bir toplum yerleştirilmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İl Müftülüğümüz ve Aile Dini Rehberlik Büromuz bu konuda tüm vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyor." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan