Adilcevaz İlçe Müftülüğüne bağlı Abdussamed Uluğ 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda Kur’an-ı Kerim öğrenen minik öğrenciler için “Taç Giyme Töreni” düzenlendi.

Miniklerin sevincine ortak olan İlçe Müftüsü İsa Demirkaynak, 4-6 yaş Kur'an kurslarının önemine vurgu yaparak, “Bugün karşılaştığımız şu güzel manzara, hakikaten bizi mutlu ediyor ve duygulandırıyor. Miniklerin erken yaşlarda Kur'an ile tanışması, yaratıcısını ve peygamberini bilmesi, ileriki hayatında iyi bir insan olması açısından çok önemlidir. Biz de bunun farkında olarak ilçemize yeni 4-6 yaş Kur'an kursları kazandırmanın gayreti içerisindeyiz. İnşallah muvaffak olur ve daha nice yavrumuzu Kur'an iklimiyle buluştururuz.” dedi.

Kur'an'a geçen miniklere Diyanet İşleri Başkanlığı süreli yayınlarından Cim dergisini hediye eden Müftü Demirkaynak, çocukların eğitimine katkı sağlayan Kur'an kursu öğreticileri ile çocukları kendilerine emanet eden velilere teşekkür etti.

Program sonunda Kur'an kursunda eğitim gören ve Kur'an okumaya geçen öğrencilere taç giydirilerek çeşitli hediyeler takdim edildi.

Editör: Mehmet Çalışkan