Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Bilecik Şubesi Kadın Kolları çalışmalarına başladı.

Türkiye Diyanet Vakfı Bilecik Şubesi Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri, İl Müftüsü Ali Erhun ile bir araya geldi.

Türkiye Diyanet Vakfınca yurt içinde ve yurt dışında sürdürülen hizmetler bağlamında kadın kollarının yapacağı çalışmalara dair görüş alışverişinde bulunulan toplantıda konuşan İl Müftüsü Erhun, “Ülkemizde ve yedi kıtada insanlığın hizmetinde olan Türkiye Diyanet Vakfımız, gönüllülük faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Dünyanın farklı coğrafyalarında açlık, doğal afet, savaş ve şiddetin yaşandığı bölgelerdeki milyonlarca insana ulaşıyoruz. Ramazan ayında yaptığımız yardımlarla ve kurban bayramında düzenlediğimiz vekaletle kurban kesim organizasyonuyla ihtiyaç sahibi ailelerin bayram sevincine ortak oluyoruz.” dedi.

Müftü Erhun, TDV Bilecik Şubesi tarafından yapılan hizmetlerin daha verimli olması için çalıştıklarını belirterek şunları kaydetti:

“Kadın Aile ve Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü, çalışmalarını daha kapsamlı ve geniş tabanlı yürütebilmek için bünyesinde çeşitli düzenlemeler yapmaktadır. Bu doğrultuda Türkiye Diyanet Vakfımız 81 il ve ilçe şubesinde kadın kolları ve gençlik kolları kurulmasını planlamaktadır. Bilecik Müftülüğü olarak Vakfımızın çalışma ağını genişleterek her alanda etkili kılmaya çalışıyoruz. Sizlerin özel gayretleriyle ve halkımızın desteğiyle ilimizde ihtiyacı olan herkesin imdadına koşmaya çalışacağız. Yüce Allah'tan hayırlı hizmetlerinizin artarak devam etmesini diliyorum.”

Toplantıya İl Müftü Yardımcısı Aysel Hacıömeroğlu ile Vaiz Gülhanım Işık, TDV Bilecik Kadın Kolları Başkanı Emine Kaya ve TDV Bilecik Şubesi üyeleri katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan