Osmanlı Yatılı Erkek Hafızlık Kur’an Kursunda hafızlık eğitimine devam eden öğrenciler, Bilecik Müftülüğünce tabletle ödüllendirildi.

Hafızlara hediyelerinin takdim edilmesi amacıyla düzenlenen program, Osmanlı Yatılı Erkek Hafızlık Kur’an Kursu öğrencileri tarafından sunulan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Öğrencilere hitaben kısa bir konuşma yapan İl Müftüsü Necati Akkuş şunları söyledi:

“Kur’an-ı Kerim sonsuza kadar insanları doğru yola götürecek tek kitaptır. Yüce Allah sadece sevdiği insanların kalbine Kur’an'ı yerleştirir. Bu bakımdan Kur’an-ı Kerim’i sevmek, okumak, okutmak, ezberlemek ve onunla amel etmek, ondan istifade etmek Allah’ın bizlere büyük bir lütfudur.

Ben Kur’an öğrenen gençleri, hafızlık yapan çocuklarımızı ve onların ailelerini canı gönülden tebrik ediyorum ve bu gayretlerinden dolayı her birine birer adet tablet hediye ediyorum. Güle güle kullansınlar.”

Bilecik Gençlik Merkezinde düzenlenen etkinliğe İl Müftüsü Necati Akkuş, Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Sadoğlu, din görevlileri ve Osmanlı Yatılı Erkek Hafızlık Kur’an Kursu öğrencileri katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan