Bilecik İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Bilecik Şubesi Kadın Kolları koordinesinde "Gençlik İftarı" düzenlendi.

İftar programında gençlerle bir araya gelen İl Müftüsü Ali Erhun, "İçerisinde bulunduğumuz geceler çok kıymetli. Ramazan'ın son on gecesi. Resulullah Efendimiz bu günlerde itikafa girer ve daha çok ibadetle zaman geçirirdi. Çünkü Kadir Gecesi Ramazan'ın son on gecesindedir. Kadir Gecesi Rabbimizin ifadesiyle 'bin aydan hayırlı' bir gece. Biz de sizlerle bu güzel günlerde birlikte olduk. Çok teşekkür ediyorum." dedi.

Programın açılışında konuşan İl Müftü Yardımcısı Aysel Hacıömeroğlu ise "İnşallah bu güzide toplulukla beraber Kadir Gecesi'ni de ihya edeceğiz. Programımıza katılmanız bizleri onurlandırdı. Önümüzdeki süreçte sık sık beraber olacağız." ifadelerini kullandı.

Program sonunda TDV Bilecik Şubesi Kadın Kolları tarafından katılımcılara Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan "Ramazan ve Doğruluk", "Ayetlerde Doğruluk" ve "Hadiselerde Doğruluk" adlı eserler hediye edildi.

Editör: Mehmet Çalışkan